Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещите в Русе - снимки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
    колко па ша лети ... до де кацне на Кърджали 12
    тя достатъчно аеродинамична да полети повече
    Kappa SW
    Bravo GT
    Mondeo RS

Comment

• и какво точно ще правиш с тоя тетраетил
      мислите ли наистина че ако се налее на каталясалата ризница и ще се случат чудеса шегажиии

Comment

• Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщение
        и какво точно ще правиш с тоя тетраетил
        мислите ли наистина че ако се налее на каталясалата ризница и ще се случат чудеса шегажиии
        разбира се че ще станат чудеса, след опита ще се търси нов двигател
        Kappa SW
        Bravo GT
        Mondeo RS

Comment

• алеее теа алфисти са полудели ...
          ша варим към бмв сектата ... там по нормални ми са видят
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщение
            запознат ли си с качествата на тетраетила че даваш подобни диагнози

Comment

• Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
              алеее теа алфисти са полудели ...
              ша варим към бмв сектата ... там по нормални ми са видят
              верваш ли си

Comment

Първоначално публикувано от fixxer
                Тук си в грешка. Има много различни добавки с различно предназначение. Например тетраетила се използва от бегачките по ралитата 1 литър тежи 2 килограма Така наречената добавка е пълна с олово и е силно отровна (канцерогенна) и забранена за използване Повишава октана на бензина. За информация навремето бензина се е третирал с тетраетил за по-големите октанови числа (А 91 ) - става въпрос за бензина който сте си сипвали по бензиностанциите Освен това тетраетила има перфектното свойство да предотвратява детонациите в мотора (известни също като "чукане на аванса", което всъщност са детонации в следствие на които целия мотор започва да резонира и в случаите на принудително пълнене с повече кислород води до чупене я на лагери, я на бутала, биели и т.н.). Също така предното води до по-добро изгаряне на сместа и почистване на двигателя. /както някой беше написал из темата че избелвало ауспусите/. Нормално разреждането е 1 грам тетраетил на 1 литър бензин. Сами си направете сметка за какво става въпрос

Comment

верваш ли си
                  е на пръв поглед по нормални ми са виждат

Comment

запознат ли си с качествата на тетраетила че даваш подобни диагнози
                    извинявай но съм работил при състезател, и да насно съм със качесвата на тетраетила, ако искате сега се смейте колкото Ви душа сака
                    Kappa SW
                    Bravo GT
                    Mondeo RS

Comment

извинявай но съм работил при състезател, и да насно съм със качесвата на тетраетила, ако искате сега се смейте колкото Ви душа сака
                      oooo следващата легендааааааааа

Comment

и какво тогава очакваш да се получи след като си работил при състезател ...........и знаиш

Comment

• Първо не смятам да ставам легенда, и второ не очаквам нищо да се получи и не съм от много знаещите за квито се мислете Вие просто знаех смисъла на тази дума и предназначението й
                          Kappa SW
                          Bravo GT
                          Mondeo RS

Comment

Първо не смятам да ставам легенда, и второ не очаквам нищо да се получи и не съм от много знаещите за квито се мислете Вие просто знаех смисъла на тази дума и предназначението й
                            първо не знам защо изобщо си решил че става дума тука за някакви легенди и също така не знам защо държиш тон ???? с какво заслужихме тая лошотия ????
                            второ защо вземаш отношение по темата а сега се дърпаш да отговориш какво точно имаш предвид ???
                            и трето кои ти каза че ние сме многознаещи или това е твоето мнение ???
                            четвърто защо след като си сигурен че знаеш предназначението и зашо не го обясни с прости думи а реши да подскачаш като ощипана ученичка и да хленчиш

Comment

• кхкхкк делтоне па са развихря за скандал

Comment

• ма ноо мразим някои да определя какъв съм бил...да ми брои насреща първо второ трето и т.н. и да многознаиничи без да се подкрепя със факти а и след като го попитах няколко пъти да ми реагира се едно съм му изял закуската да ми хленчи и подскача ............

Comment

Working...
                                X